Silly: Klar för ligaspel

Östersund Basket stärker sina aktier ytterligare. Till ligatruppen – som öppnade säsongen med bortavinst 90-77 mot IK Eos i Lund – tillkommer nu 24-åriga guarden Stina Dahlin.

Efter utbildning till socionom har Stina Dahlin numera ett heltidsjobb och tagit sig en funderare på fortsatta basketkarriären. Tillsammans med klubben har hon nu hittat en lösning på livspusslet.

”Efter en tids träning med det nya laget så känner jag att det är något jag vill vara en del av. Vi har ett spännande lag och jag tycker det ska bli väldigt roligt med fortsatt spel för moderklubben!” säger Stina Dahlin som är spelklar då Östersund på lördag har hemmapremiär mot Visby.

x x x x x

Ett par noteringar från  ligapremiären:

19-åriga talangen Astrid Sandberg Frankl gjorde en suverän ligadebut för Östersund – det blev 26 minuter, 12 poäng, 4 retuer och 4 assists, samt hela +26 i plus/minus!

35-åriga meriterade Malin Aasa (som 2006/2007 spelade i Umeå Comets), gjorde comeback efter sju års uppehåll från basketen – det blev 20 minuter och 16 poäng med 4 av 5 från trepoängsland!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.