Klart: Förlänger med tre år

Jämtland Basket tog SM-silver i våras och guldjakten går vidare. Både den här säsongen och kommande. Coachen Adnan Chuk har kritat på ett nytt avtal som innebär att han stannar i Östersund tre år till.

Jämtland Basket meddelar att klubbens head coach Adnan Chuk, som är inne på sin tredje säsong i klubben kommer att leda laget även de nästkommande tre säsongerna.

– Vi vill befästa den position vi har i svensk basket där vi varje säsong kan vara med och tävla om SM-guldet på allvar och därmed också kunna spela internationellt. Vi tror att kontinuitet på ledarsidan är nyckeln och head coachen är förstås central. Vi har haft bra samtal med Adnan under hösten och nu är vi överens om ett fortsatt samarbete vilket känns fantastiskt, säger Jämtland Baskets ordförande Mikael Bernervall.

– Jag och familjen trivs i Östersund och jag tycker klubben utvecklas hela tiden och vill framåt så det är inspirerande att få vara med på den här resan över åtminstone nästa period. Vi har hög målsättning och det är många som är inblandade för att skapa de förutsättningar som behövs för att kunna vara med uppe i den yppersta nationella toppen och möjlighet att spela internationellt. Det tycker jag är vår styrka och var en viktig del i beslutet, säger Adnan Chuk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.