Ännu en utmärkelse

Utmärkelserna haglar och man kan möjligen undra över den takt som dessa priser för grundserien presenteras. Borde de inte komma snabbare?

Det kan ju skapa viss förvirring när nu Luleå Baskets Bria Goss prisas som ”Årets MVP” och kanske redan på fredag kommer en MVP att utses för finalspelet…

Bria Goss som även blev ”Årets forward” fick 50 procent av rösterna gällande ”Årets MVP”.

Vem som blir mest värdefull i det lag som vinner SM-guld återstår att se. Luleå kan ta nytt guld på bortaplan i Täljehallen på fredag kväll, alternativt utjämnar Södertälje BBK så det blir en femte avgörande match.

Damernas SM-final är faktiskt rejält underhållande när det gäller allt snack före, under och efter matcherna. Det är fjärran från politiskt slätstrukna uttalanden utan det attackeras och anklagas hit och dit. Ett pressat SBBK har högst tonläge och det är inget konstigt med det, givetvis finns ett syfte med att exempelvis försöka sätta press på domarna till kommande match.

x x x x x

När det gäller priserna för SBL Herr återstår faktiskt två belöningar för grundserien, det handlar om ”Årets lyft” som ska presenteras 28 april och ”Årets MVP” som ska presenteras 30 april.

Borde väl vara chans att svaret blir Umeå BSKT och Gustav Hansson…?

… hur rösterna verkligen lagts får vi vänta på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.