Silly: Lång talang i norr

U20-landslagsmannen 209 centimeter Atle Mellquist, med Alvik Basket som moderklubb, blir via basketgymnasiet i Luleå kvar i norr för en tredje säsong i BC Luleås ligatrupp. Den 19-årige centern fick senaste säsongen i snitt 3 minuter på golvet vid 17 inhopp i SBL herr.

Förhoppningen är att det ska bli större och fler chanser under BC Luleås nye headcoach Håkan Larsson.

– Det ska bli kul! Det blir roligt med Håkan (Larsson), Jim (Enbom) och Brice (Massamba). Jag tror att det blir en bra coachstab. Jag har pratat med Håkan, han tror på mig och ser att jag kan bidra till laget den kommande säsongen. Det tror jag också – både på och utanför planen, säger Atle Mellquist.

x x x x x

En uppdatering gällande läget i ligalagen är att regerande mästarlaget Norrköping Dolphins har fyra spelare med kontrakt där även nästa säsong finns med; Adam Ramstedt, Nathan Dawit, Hugo Bergström och Tim Schüberg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.