Efterträder legendaren

Tidigare spelare i BK Höken och Gammelstad – nu tar Per Sandström över rodret på BC Luleås kansli när legendaren Lars Mosesson drar sig tillbaka till en ännu lite odefinierad roll i kulisserna.

– Det känns fantastiskt roligt och utmanande. Vi har haft Lars Mosesson som klubbdirektör i 35 år och hans insats för svensk basket är ovärderlig. Många klubbar skulle inte vara där de är i dag utan honom. Därför känns det som en stor utmaning, säger BC Luleås nye klubbchef Per Sandström.

Klubbens ordförande Roland Askebrand uppger att jobbet pågår för att även efter 1 september nyttja Mosessons kunnande.

– Vi önskar att Lasse ska må bra i första hand. Men det är klart att det är ett stort avbräck för BC Luleå med tanke på den kompetens och erfarenhet han har. Helst av allt vill vi inte släppa honom helt och hållet utan se om vi kan hitta någon lättare lösning under hösten, säger
Askebrand i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.