Silly: Tar in talang

Mark Basket tar in 19-åriga guard-talangen Tilda Tengvall som kommer från framgångsrikt spel med Wetterbygden i basketettan.

– Vi är glada att få Tilda till Mark Basket! Tilda har gjort det bra i Wetterbygden där hon senast var med och vann division 1 med mycket speltid. Tilda har vunnit det mesta på ungdomsnivå med ett SM-Guld och två Scania Cup-Guld. Med det sagt är det stor skillnad att spela i SBL Dam och avsikten är att Tilda ska få växa in i laget och få större ansvar allt eftersom, säger Mark-coachen Fredrik Almqvist.

x x x x x

Liganykomligen 23/24 AIK Basket lockar hem 25-åriga pointguarden Crystel ”Bella” Bittar som närmast kommer från spel med Uppsala Basket efter att ha varit ute i Europa med spel i Tjeckien och Belgien.

– Bella är AIK Basket personifierat, både i sin spelstil, inställning och attityd samt är en väldigt viktig grundsten i vårt lagbygge. Bella kommer att bidra med såväl rutin, kvalitet och driv på planen under såväl matcher som träningar, säger AIK:s assisterande tränare Mats Moberg.

X X X X X

19-åriga forwarden Lova Stålgard, 186 cm, värvas till Visby Ladies och kommer närmast från ettanspel med RIG Mark.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.