Klart: Importbyte i norr

Klart med importbyte i BC Luleå. Forwarden A.J. Sumbry. kom in som ersättare för knäskadade Oliver Gehrke – men amerikanen passade inte in i den rollen och efter tryoutperioden förlängs inte kontraktet.

In som nyförvärv en spelare som redan tidigare visat upp sig i SBL – 26-årige amerikanske forwarden Ed Polite, som förra säsongen snittade 12.6 poäng och och 7.9 returer per match med Södertälje.

– Vi får in en spelare som känner till den Svenska Basketligan. Han har framför allt spelat på position fyra och tre tidigare. Det är en atletisk och tuff spelare som kommer hjälpa oss på flera sätt, säger BC Luleås head coach Håkan Larsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.