Import-nytt: ”Långt sökande”

Importspelare kommer och går i SBL Dam.

Senaste nytt är…

att Norrköpings Dolphins nya USA-guard är Kahlaijah Dean, 23-åring på 168 cm, som efter avslutad collegekarriär (sista året på Sacramento State) började sitt proffsliv med sommarspel i Mexico. Hon kommer närmast från spel med Iraklis Thessaloniki i Grekland där det på elva matcher blev ett snitt på 14,6 poäng och 4,5 assists. Sista matchen i Grekland var den 14 januari.

– Jag ser verkligen fram emot att få in Kahlaijah i laget. Det har varit ett långt sökande efter rätt spelare och känslan är att vi till slut hittade rätt. Det ska bli väldigt kul att se vårt lag under slutet av säsongen och i slutspelet nu när vi är fullt lag igen, säger Dolphins coach Kevin Taylor Lundgren.

att Luleå Baskets två sena nyförvärv blivit spelklara – så det blir debut för Sabrina Haines och Tayah Burrows  fredag då Luleå spelar hemma mot Högsbo.

att IK Eos Lund gör ett jättestort tappDariauna Lewis (snitt 19 poäng + 16 returer) fått kontrakt i en mycket större liga – den franska och med klubben Hainaut. Eos undersöker möjligheten till att hinna hitta en ersättare.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.