Skaderapporter

I slutet av ligornas grundserie kan inte alla spelare vara med.

Skaderapporter:

BC Luleås Tobias Sjöberg har en bristning i vaden och missar sitt lags viktiga toppmöten med Borås och Norrköping.
– Vi ska behandla skadan aggressivare än vanligt för att han ska vara spelklar till slutspelet, säger coachen Håkan Larsson till NK/NSD.

x x x x x

Jämtland Baskets Adam Johansson är för närvarande inte i speldugligt skick på grund av en knäskada som inträffade i match mot Umeå för en dryg vecka sedan. Prognosen för när han kan vara med igen är oklar.
– Jag är fortfarande positiv till att jag kommer kunna spela i slutspelet, Jag har inte gett upp det helt och hållet, men det suger, säger Adam Johansson till ÖP.

Apropå skador, förebyggande arbete och behandlingar –  fysioterapeuten Anton Andersson (tidigare i Umeå) har förlängt sitt kontrakt och kommer att jobba för Jämtland Basket ytterligare två år.

x x x x x

Borås Ibi Watson stod över senast mot Norrköping och det ska röra sig om en vadskada. Enligt uppgift en bristning av det lättare slaget och han ska kunna vara tillbaka i tisdagens match mot BC Luleå.

x x x x x

Norrköpings Kate Oliver fanns inte med på söndagen när Dolphins spelade mot AIK och inför sista omgångens toppmatch mot Luleå ges lugnande besked.
Kate Oliver valde vi att vila idag, inget allvarligt där”, sade coachen Kevin Taylor Lundgren efter matchen mot AIK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.