Ännu ett par coacher lämnar

Det är tack och hej för ännu en ligacoach. Södertälje BBK tappar även herrlagets coach Sergi Brugué – som lämnar efter fem säsonger i klubben.

Ludde Degernäs, Sportchef SBBK:
”Det har varit kul att få följa med coach Sergis resa. Han kom hit som ungdomstränare i klubben och har jobbat hela vägen upp till seniorlagen. Sergi har alltid jobbat med ett leende på läpparna och spridit bra energi i klubben och hjälpt många av våra ungdomar att utvecklas under många år.
Lycka till i framtiden på din fortsatta resa, vi ser fram emot att följa dig!”

Skilda vägar gäller även för Uppsala Basket och Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis som avslutar samarbetet efter två säsonger.

– Jag är stolt över att få varit en del av Uppsala Basket och det arbete vi coacher och mina spelare har åstadkommit under dem här två åren och önskar klubben all lycka till inför fortsättningen, säger Panagiotis Nikolaidis.

x x x x x

En coach som kritat på förlängt kontrakt är däremot Daniel Nilo i Alvik Baskets lag i SBL Dam.

Stefan Barenthein Klubbchef Alvik Basket:
”Vi är väldigt glada att vi kommit överens med Daniel om hans fortsatta roll som Head Coach för Alviks Damlag. Daniel har under förra säsongen tydligt visat att han är en coach för SBLD och har utvecklats till den ledare vi behöver för att leda oss mot våra framtida målsättningar.”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.