Liten söndagsmix

Silly: Guarden Erik Juhlin har de senaste två säsongerna tillbringat massor av tid på bänken – men kämpar på och har förlängt sitt kontrakt med Borås Basket.

– Erik bidrar varje dag med positiv energi och ett hårt arbete som lyfter alla i hans omgivning. Oavsett om han spelar eller inte vet vi att vi har en 110% inställning från Erik och den kommer han att komma långt på, säger coach Henrik Sonko.

x x x x x

Europamästerskap: Sveriges U20-damer avrundade årets EM-spel med två raka förluster, allra sist på söndagen 53-70 mot Portugal. Det innebär placering 12 för blågult som i alla fall kan ta med sig det positiva att plats i A-divisionen blev säkrad.

Europamästerskap: Sveriges U20-herrar inledde med två storsegrar mot beskedligt motstånd. I tredje gruppmatchen blev det andra bullar i en kamp mot Ukraina.  Svensk ledning med 14 poängs marginal med ungefär sex minuter kvar landade i en rysare – men slut 63-62 för laget som leddes av pointguarden Max Andersson med 22 poäng, 9 returer, 7 assists och 5 steals.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.