Silly: Stannar trots allt

Södertälje BBK har gått med miljonförluster och bygger om sina lag med sänkt spelarbudget – men stjärnan Nick Spires stannar kvar med förlängt kontrakt!

”Jag är glad att se Nick i SBBK-linnet även nästa säsong. Nick ger laget extra kvalité i defensiven som alltid är coach Adnan signum och i anfall kan han attackera både utifrån och nära korgen då lagen alltid måste respektera hans 3-poängsskott. En viktig faktor för SBBK och Nick var att bygga ett samarbete även utanför banan. Nick kommer att hjälpa klubben med sina erfarenheter från alla klubbar han spelat i för att bygga SBBK framåt”, säger sportchefen Ludde Degernäs.

Nick Spires själv skriver i ett SMS till Länstidningen i Södertälje:
”Efter en sommar av reflektion stod jag inför flera olika vägval. Med hjärtat som kompass valde jag till sist att stanna i SBBK. Beslutet grundar sig i min djupa motivation att använda mina egenskaper som spelare samt de kunskaper och erfarenheter jag har samlat på mig under min tid som aktiv. Jag strävar efter att bidra till att skapa en stark grund för klubbens framtid och att vara en del av dess fortsatta utveckling. Mina rötter och mitt engagemang finns i södra Stockholm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.