Silly: Flytt för större roll

Jämtland Basket förstärker truppen med centern Elias Desport som har tillhört Norrköping Dolphins de tre senaste säsongerna – samtliga har slutat med guld.

Nu lämnar Desport mästarklubben för en större roll i Östersund.

Det är inte ofta man kan addera till en spelare som vunnit så mycket som Elias har gjort. Han kommer förstås få en viktig roll hos oss och kommer också att tillföra en hel del erfarenhet till vårt i nuläget unga trupp. Med Elias så närmar vi nu oss slutfasen av lagbygget, säger Jämtlands head coach Andris Kehris.

x x x x x

Guarden Joel Berhan, med Luleå City Basket som moderklubb, har till kommande säsong fått en plats i BC Luleås ligatrupp.
– Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag förväntar mig att tävla om en plats i laget. Det kommer att vara hård konkurrens och jag kommer in som yngst med minst erfarenhet av SBL-spel. Jag kommer att få kämpa och kriga varje träning för att visa att jag hör hemma där. Men det ser jag fram emot att göra, säger 18-åringen i ett pressmeddelande.

x x x x x

Ute i Europa: Enligt sajten eurobasket.com har…
… Felix Edwardsson klart med ny klubb efter att ha lämnat Jämtland Basket. Kommande säsong väntar spel med Düsseldorf i tyska andraligan.
… Regan Magarity lämnar spanska Girona för spel i Turkiet med Mersin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.