Fler minus i VM-kvaltruppen

Som tidigare rapporterat tackade Jämtlands Pierre Hampton nej till landslaget för att inte riskera att skada sig och förstöra säsongen, anledningen ska vara  en känning i ett knä. Ytterligare ett återbud till blågula VM-kvaltruppen har kommit från Felix Terins (knäskada på spelaren som numera finns i Zwolle, Nederländerna).

Ett klart minus är därtill är Norrköpings Nick Spires missar träningsdagarna i Södertälje på grund av förkylning. Oklart om han hinner bli redo för spel till stundande VM-kvalmatch borta mot Estland på fredag. Oddsen är bättre när det gäller måndagens hemmamatch mot Israel.

På uppladdningslägret i Södertälje har Umeås Gustav Hansson och de andra i kvaltruppen fått sällskap och  träningshjälp av Heidelbergs Felix Edwardsson och Södertäljes William Kermoury.

– Vi plockade in dem för att kunna spela mer matchlikt på träningarna samtidigt som de får en chans att känna på landslaget lite. Men några ytterligare uttagningar till truppen gör vi inte, säger förbundscoachen Mikko Riipinen till SVT.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.