Märkliga saker

Visst är består ligan av många bra lag och de flesta kan slå de andra en bra dag. Men det finns också en tendens att spelare inte tar uppgifter på allvar. I söndags ställde Jämtland in skorna mot Fryshuset, men redde ut det till slut.

I måndagsmatchen slog regerande mästarlaget Norrköping Dolphins någon sorts rekord i pinsamhet genom att göra ynka 16 poäng i första halvlek. Visst gjorde slutspelsjagande Köping Stars en helinspirerad insats på hemmaplan, men 47-16 i paus !!!!!!!!!!

I denna märkliga match ledde Köping som mest med 36 poängs marginal. När hemmalaget sedan skulle vänta in slutresultatet fortsatte det märkliga med 14-34 i sista perioden.

Matchen slut: Köping-Norrköping  80–64 (22–7, 25–9, 19–14, 14–34).
Köping: KeShawn Curry 22, Quatarrius Wilson 20, Oliver Gehrke 13, Juwan Gray 13, Travis McConico 7, Basem Abdulkader 3, Tim Carlsten 2.
Dolphins: Hugo Bergström 16, Nick Spires 15, Devonte Green 12, Tim Schüberg 8, James Murray-Boyles 6, Marcus Tyus 3, Nathan Dawit 3, Adam Ramstedt.

P.s.
I en annan tävling möts Norrköping och Köping igen redan på lördag. Då handlar det om semifinal i svenska cupen med Norrköping som arrangör. I den andra semifinalen möts Jämtland och Borås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.