Silly: Tio klara med rutin

Redan den 15 juni har Östersund Basket tio spelare klara inför säsongen 23/24. Senast att ge klartecken för en ny säsong är rutinerade Malin Aasa.
– Viljan att spela vidare har funnits där hela tiden. För mig var det helheten som måste gå ihop. Och Alva är så positiv som tränare till att hitta lösningar som fungerar. Den satsning som klubben gör på och utanför plan är inspirerande och jag ser fram mot nästa säsong, säger Malin Aasa på klubbens Instagram.

x x x x x

Högsbo Basket har förlängt med  Ida Fredrikson.
– Det känns väldigt roligt att ha skrivit på för ännu en säsong! Förra säsongen blev inte riktigt som vi ville och vi är redo att ta revansch! Det ska bli spännande att se vad som väntar oss denna säsong, säger Ida Fredrikson på klubbens facebooksida.

x x x x x

Från SBL Herr noteras denna dag att en spelare med giltigt flerårskontrakt nu gett definitivt klartecken för fortsatt spel – det handlar om Nässjö Baskets store center Dartaye Ruffin.

x x x x x

Borås Basket har förlängt med Fredrik Andersson för ytterligare en säsong.
– Fredrik är Borås Basket, vår kapten, vår hjärna och vårt hjärta, säger coach Henrik Sonko.

x x x x x

17-årige talangen Charlie Wiklund från Sundsvall fick plats i Jämtland Baskets SBL-trupp under förra säsongen då det blev några inhopp i högsta serien. Nu är det klart att han finns med i bilden även 23/24.

– Charlie kommer till varje träning med fullt fokus och ger alltid 100 % med hög intensitet. Han har alla möjligheter att ta stora utvecklingssteg med den inställningen, säger Jämtlands head coach Adnan Chuk.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.