SM-vinnare byter klubb

I somras fick vi se guarden Estelle Centerstam vinna SM-guld på Rådhustorget i Umeå. Då spelade hon 3×3 i laget Guns n’ Buckets  tillsammans med Amanda Tivenius, Emelie Ånäs och Sofie Ljungcrantz.

26-åriga Centerstam som de senaste åren spelat ligabasket i Borås Basket/Sjuhärads Basket byter nu klubb och är klar för Mark Basket. Ett byte med kritik mot tidigare klubben;

– Jag har spelat i Borås längst av alla, men tycker att jag fått alldeles för lite uppskattning. Det var knappt att de hörde av sig efter säsongens slut, säger Centerstam till Borås Tidning.

Marks coach Fredrik Almqvist; ”Med Estelle får vi in rutin, tufft försvar och skytte i laget. Estelle har gjort det bra i sommar där hon  vann både SM-Guld och Svenska Basketbollförbundets tour i 3 x 3 och jag hoppas att hon tar med sig sin fina form in i SBL Dam!”

x x x x x

AIK Basket värvar 20-åriga forwarden Isabella Björk från Fryshuset.

AIK-coachen Ridwan Chowdhury; ”Isabella är en otroligt målmedveten och ambitiös spelare, men samtidigt väldigt ödmjuk inför vad som krävs för att ta nästa steg i sin utveckling. ”Björk” är en välskolad spelare som kan spela på flera positioner och har ett riktigt bra skott. Vi ser Isabella som en spelare som inom något år kan vara en bärande spelare hos oss, men att hon redan denna säsong kommer att ta för sig och visa att hon hör hemma i SBL”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.