Klart: Så sänds cup och liga med Umeå

Svenska Cupen i basket kommer denna säsong att livesändas av Aftonbladet Sportbladet.

I morgon onsdag inleds cupspelet med Play in och första mötet av två mellan Köping Stars och Umeå BSKT. Spelplats är Köping. Uppkast kl. 19:04. Sändningen inleds kl 18:55.

Sändningarna är av modellen Plus, vilket alltså kräver ett abonnemang och Aftonbladet skyltar med ett erbjudande om 129 kr för två månader.

Här en länk till sändningen Play in 1:2

Även Umeås andra och avgörande Play in-match mot Köping, spelas nere i Köping. Då är tiden kl 18:04 på fredag kväll. Sändningen startar 17:55.

Här en länk till sändningen Play in 2:2

Svenska Cupen studsar vidare med eventuell kvartsfinal för Umeå, dubbelmöte den 26 och 28 september.

Den här säsongen blir det ingen ”superlördag” med gemensamt finalarrangemang för herrar och damer.  Finalerna avgörs i dubbelmöten, sammanlagt resultat vinner.

Damfinalen spelas 15 och 22 januari 2025.
Herrfinalen spelas tisdag 28 och fredag 31 januari 2025.

x x x x x

När det gäller ligaspelet för herrarna SBL 24/25 så är det precis som förra säsongen Expressen som ska sköta livesändningarna.

Umeå BSKT inleder ligan med bortapremiär mot Uppsala Basket. Den matchen söndag 6 oktober med uppkast kl 14:04 kommer att vara gratis, en så kallad frivisning. Här är länken.

Umeås hemmapremiär är tisdag 8 oktober då Borås Basket gästar Umeå Energi Arena Vatten. Då krävs ett abonnemang för Expressens liveport. Här är länken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.