Exklusivt inför SM-semi

Basketbloggen bjuder här på ett gästinlägg av Udominates Kicki Nybom. Hon skriver exklusivt för Bloggen om stundande SM-semifinal

Semifinal nr 1 imorgon. Ett år senare befinner vi oss i samma läge som föregående säsong. Semifinal bäst av fem matcher, Udominate-Norrköping, serien börjar på bortaplan osv. Så det var väldigt likt vad som komma skall men ändå så annorlunda. Förra året var vi s.k. underdogs. Vi tog oss till semifinal vilket var något i liknelse av en bragd. Väl där hade vi inga förväntningar på oss alls.
I år var slutspel inget snack, kvartsfinalserien skulle inte va någon match för oss, och semifinal en självklarhet. Nu är vi där och förväntningarna och kraven på oss har inte blivit färre för det. Även om många, kanske de flesta ändå är medvetna om att det kommer bli tufft och att Norrköping är ett riktigt duktigt lag så vet vi också att ingen kommer vara nöjd om vi åker ut, minst av allt vi själva.
Potentialen i vårt lag är enormt hög, men att få ut det bästa har varit något vi har kämpat med att få fram under hela säsongen egentligen. Dock tycker jag att det är något som blir bättre och bättre och jag tvekar inte på att vi ska kunna höja oss ännu en nivå nu när det verkligen gäller. Vi har det som krävs för att ta hem det där efterlängtade guldet och jag tror på oss.
I veckan har vi slipat på detaljer, haft scouting och jobbat på vår gameplan. Jag känner det själv och det märks på träningarna att det är ett helt annat fokus nu. Vi är redo. BRING IT SEMIFINALS!!
Nästa match är på onsdag hemma i Udominate Arena, ses där! Och glöm inte att hålla era tummar för oss imorgon:)
Tack för mig,
/#8 Kicki Nybom

 

Bilden: Kicki Nybom, Udominate-spelare med slutspelsrutin.

FOTO: PETER HEGETHORN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.