Silly: ”Supertalang” värvas

Visby Ladies har klart med sin första nya importspelare.

Amerikanska Branndais Agee, 24 år och 180 cm, hämtas direkt från college där hon spelat i NCAA Big Ten med Michigan State där hon 2017/2018 spelade 25 min/match och snittade 10 poäng, 6 returer och 1 assist. I skottprocent hade hon 47% på tvåorna, 28% på treorna och 82% från strafflinjen.

– Hon är en atletisk guard/forward med ett högprocentig trepoängsskott som också är stark nog att ta bollen hela vägen till korgen. Hon var en av de bästa försvarsspelarna i sin conference och Michigan State är väldigt duktiga på att få
fram välskolade spelare med bra personligheter. När jag såg Branndais första gången så var det ingen tvekan om att jag ville ha henne i mitt lag. Hon kommer betyda mycket och tillföra mycket till laget, säger Visbys coach Eivind Möstl i ett pressmeddelande.

– Hon är en riktigt atletisk spelare med en enorm potential. Agee kommer med sin atletisk vara viktig för oss såväl i försvar som anfall.  Hon är en supertalang som vi får chans att utveckla till nästa nivå, säger Visbys sportchef  Anders ”Leo” Pettersson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.