Silly: Skräll-värvning

För en liten stund sedan presenterade Fryshuset Basket en smått sensationell värvning. SuperEttan-klubbens skräll är ingen mindre än Aleksa Solevic – pointguarden som förra säsongen bar Köping Stars i ligan där han snittade 17,8 poäng och 8,0 assists. Dessförinnan gjorde 25-åringen från Serbien tre säsonger med Nässjö Basket.

– Jag kom till Sverige när jag var 20. Jag har utvecklat mitt spel tack vare den frihet jag haft i lagen där jag spelat och mitt mål är att fortsätta utvecklas ända till slutet på min karriär. Just nu var Fryshuset den vettigaste lösningen för mig och jag har nobbat erbjudanden från andra länder därför att jag känner att det händer bra saker för mig här. Jag har många vänner i Sverige och vid sidan av basketen finns mer underhållande saker att se och lära i Stockholm, säger Aleksa Solevic i ett pressmeddelande.

x x x x x

Mera från SuperEttan: Klassiske MVP-spelaren Fred Drains (Norrköping, Plannja) tar över som ansvarig head coach för Alvik Baskets herrar. herrlaget. Han har tidigare varit assisterande coach –  tar nu över efter Kevin Gaines.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.