Heikkinen-Svedberg imponerar

Björn ForsgrenHeikkinen under en solorajd när han på egen hand förde upp pucken från egen zon, över hela banan och lade ned den i JYP:s zon i box play.

Ett av glädjeämnerna denna försäsong har varit backparet Johan Svedberg-Jussi Heikkinen som verkar trivas ihop. Ser ut som att Heikkinen trivs bättre nu när han får vara med från start av säsongen istället som förra, då han kom in vid jul. Även Svedberg har växt från förra säsongen och i dag var han briljant.
– Det gick väl hyfsat, sade han när jag påpekade vad jag tyckte efter matchen. Eller okej, det gick bra i dag, erkände han.

Alla i Löven verkade efter matchen vara relativt nöjda med lagets insats, vilket jag blev lite förvånad över. Visst, de slet och kämpade bra, men de var ju aldrig ens nära att skrämma JYP. Även när Bergmark tryckte in reduceringen till 1-2 hade JYP full kontroll på matchen.

Å andra sidan ska det sägas att JYP verkar riktigt heta redan på försäsongen, grymt stor skillnad om man jämför med exempelvis Modo och Skellefteå under Hockeyfestivalen.
– De här spelade mer finskt, de spelade lite som jag trodde Ässät skulle göra i går, sa storspelande Sehlstedt. De har bra fart och åker riktigt mycket skridskor.
Mycket av det beror nog på att JYP har ett gäng try out-spelare i laget som vill spela till sig ett kontrakt under turneringen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.