Vältränade Floberg

Björn ForsgrenRåkade ringa och väcka Jonas Floberg när han laddade för matchen på sitt hotellrum. Men den ödmjuke Gävlesonen sa snabbt att det var lugnt och kom ned i foajén för en intervju till en framtida artikel. Floberg som utan tvekan innehar en av de mer trimmade kropparna i dagens Björklöven, även på isen märks det att han är vältränad genom att han under försäsongen visat sig vara en slitvarg som trivs bra i box play.
– Är det nåt som är min styrka så är det väl skridskoåkningen, instämde han.
Att Floberg och kedjekamraten från Sundsvall, Niklas Zetterström, är goda vänner råder inga tvivel om. Det är inte ofta man ser den ena av dem utan den andra i tätt sällskap.
– Jo, vi är bra kompisar, skrattade Floberg och uttryckte segervisshet inför kvällens match.
– När vi mötte dem i den första matchen (i Lycksele, 3-3) var vi inte så bra det var lite yrt och så. Då hade de varit på is rätt länge så jag tycker vi borde kunna ta dem nu när vi också fått träna upp oss.

Spelarna har nu dragit till arenan och påbörjat förberedelserna för matchen medan undertecknad skriver texter på hotellrummet. Men snart bär det av till det som förhoppningsvis blir en jämnare match en de två tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.