Zetterström poängkung?

Björn GranatBlir Niklas Zetterström Lövens poängkung i år? Ja, i alla fall om man får tro oddsen från Betsafe, de har satt lägst odds på honom med 40 gånger pengarna. Han och Fredrik Öberg, 70 gånger pengarna, är de enda Lövare som är oddssatta.

Vad man sett av Zetterström på försäsongen har han knappast sett ut som någon poängkung, men han kanske rycker upp sig när det börjar gälla. Öberg tror jag knappast hinner få upp en så pass bra poängskörd med sin skada som nog ju inte kommer att vara helt borta bara för att han blir spelklar i mitten på oktober.

Själv hade jag nog placerat Wennerberg i topp. Alternativt Gästrin som verkar trivas i sin nya position. Johan Forsberg visade under hockeyfestivalen indikationer på att det i år händer betydligt mer när han har pucken, men i Vasa var han en stor besvikelse, så vi får se vad som händer i serien. Foppa är ju, även om han inte gör så mycket poäng, grymt viktig för laget med sin inställning.

Favoriter att vinna poängligan är enligt Betsafe Carl Söderberg, Malmö och Pelle Prestberg, Leksand. Där finns det knappast något att anmärka på.

2 kommentarer

  1. Anders

    …SATT DOM ODDSEN? =) inte blir han nån poängkung inte. Som du skrev är ju wennerberg är favorit till den platsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.