Susse plötsligt het

ScanpixSundström het i Brynäströjan.

Har tidigare skrivit om att ex-lövet Alexander Sundström mest fått sitta på bänken i Brynäs men i gårdagens match mot Timrå var han riktigt het. Två assist rapporterades han för och hade dessutom en klingande träff i stolpens insida.
– Ja, det kändes riktigt bra, det gick bra för hela kedjan och då är det lättare att komma till farligare lägen, sa han när jag snackade med honom tidigare.
Fjärdekedjan fick dessutom något överaskande chansen att spela power play vilket direkt ledde till reducering till 1-2.
– Vårt PP har inte funkat så bra och sen var vi heta så då tycker jag vi förtjänade chansen. Sen fick vi ju utdelning direkt också vilket var skönt.
Förra året svarade Sundström ’bara’ på sju poäng fördelat på tre mål och fyra assists. I går blev det alltså två bara på en match, och dessutom nära det första målet.
– Jomen visst. Den studsade i insidan på stolpen så det var riktigt nära. Det hade varit skönt att få in första, men fortsätter man bara skjuta och hålla sig framför mål så kommer det.
Hur trivs du med den nya tränaren då, han med det konstiga efternamnet (läs: Niklas Czarnecki)?
– Haha, jo det funkar bra. Och laget har ju fått en bra inledning på säsongen med tre vinster så det är skönt. Sen blir det en riktigt tuff bortamatch imorrn när vi möter Rögle borta.
– Det är inte så många som har trott att vi skulle kunna åstadkomma nåt i år så det är bara skönt att visa folk att vi kan spela.
Hur känns formen annars då, är du i bättre form nu än förra året?
– Ja, jag känner mig i riktigt bra form nu och det var skönt att det gick så bra i går. Så det känns roligt inför fortsättningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.