Jonnie osäker – laget bestäms i morgon

Curt DahlgrenLöven har i dag tränat på Malmö Isstadion. Jonnie Karlsson rehabtränade då han i går fick en sträckning i låret en bit in på tredje perioden.
– Jag vet inte riktigt hur det blir imorrn, vi får se, sa Jonnie när jag snackade med honom.
– Men det är ingen långtidsskada i alla fall, det är sånt som händer.

Det enda som är helt bestämt till morgondagens lag är att Siken står i mål.

Sen är det förstås besvikna känslor angående gårdagens förlust.
– Vi var väl inte på topp om man säger så. Vi spelade inte bra och kan bättre, sa Jonnie.
– Vi fick en dålig start, riktigt dålig start, säger Fagervall. Sen blev det betydligt bättre i början på andra och i slutet på tredje. Men det var lite surt att precis när matchen var på väg att tippa över till oss i mitten på andra, fick de in ett mål. Och sedan fick de dessutom ett till.
Känns det surt att förlora mot Nybro?
– Jag lägger inte så stor vikt mot vilket lag vi förlorar mot, alla förluster är tunga. Sen att förlora mot Nybro är inte så djävla unikt, det är ingen lekstuga på nåt sätt. Men däremot tror jag det hade gått bättre om vi fått en bättre start.

I dag laddar Löven med att se lite elitseriehockey. Om det löser sig med biljetter kommer man att åka till Ängelholm för att se Rögle-Brynäs.

Inför morgondagens match mot Malmö är man hoppfulla. Och det är ju knappast någon hemlighet att Löven alltid gör bättre i från sig mot bättre motstånd.
– Det är fulladdat med energi nu och vi får ju bästa möjliga förberedelse inför denna match. Det känns djävligt bra i truppen och vi hade en riktigt bra träning i dag. Nybro är redan passerat för oss, säger Fagervall.

Jonnie hade dessutom ett tips på matchvinnare inför morgondagens match. Och det var väl ingen direkt skräll, Johan Bergmark är om någon känd som ’de stora matchernas man’.
– Berra såg riktigt het ut i dag, han var chef där ute. Jag tror han kommer vara grym imorrn.

Förresten – det verkar som att Aftonbladet har nyhetstorka i dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.