Ragge har startat jakten på poängligatiteln

Det kommer nog inte som en överraskning för någon, men Daniel ’Ragge’ Olofsson har redan satt sig i topp i poängligan av division 1. Ragge gjorde i dag fem poäng fördelat på ett mål och fyra assist när Piteå vann med 6-2 mot Clemensäs. Han leder poängligan i division 1A delat med lagkompisen Anton Lundberg.

Niclas ’Stralla’ Strandberg nöjde sig med två mål i dag och ligger femma i poängligan. Understrykas bör att det bara har spelats två matcher, men skulle inte Ragge vara i topp av poängligan vid säsongens slut skulle i alla fall jag bli mycket förvånad.

När vi ändå är inne på ex-löv konstaterar jag…
…att Alexander Hellström lämnat St Louis Blues training camp och ansluter till AHL-laget Peoria Rivermen. Rahimi alltjämt kvar i Canucks trupp.
…att Kristofer Berglund har svarat för sin första men knappast sista elitseriepoäng när han var inblandad i Linus Omarks reduceringsmål till slutresultatet 2-3 mot HV.
…att Alexander Sundström klev av poänglös när Brynäs mirakelvände mot Rögle. Speltid: 09:32.
…att Urban Omark gjorde ett mål och en assist när Asplöven utklassade Boden med 10-1.
…att LN91:s Marcus Edlund gjorde ett mål när LN förlorade med 2-3 i sudden mot Hudiksvall. Nordmalingslaget verkar för övrigt inte ha några målvaktsproblem, Peter Carlsson, som för övrigt var inlånad till Löven från Teg under säsongen 99-00, leder målvaktsligan med fina 93,40 %.
…att Patrik Nevalainen gjorde två assist när Lukko i torsdags (lite sent, men) slog TPS med 7-3 i SM-Liiga.

Det var lite smått och gott. Har jag missat något anmärkningsvärt?

3 kommentarer

  1. Anders

    nämna Nicke johansson tycker jag.
    4 matcher 3mål 3ass. Han spelar juu i sundsvall iår och dom ligger före löven. =) Verkar ha lossnat för han nu!
    Kul tycker jag.

  2. Björn Forsgren

    Sant! Har inbillat mig att det är ”fel” Nicke som gör poängen, de har ju två Niklas Johansson. Men det stämmer som du säger, fit-Nicke har redan svarat för sex poäng vilket är imponerande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.