Erik A:s brorsa med på dagens träning

När Löven i dag genomförde sitt träningspass var det med ett nytt, men bekant, ansikte på planen. Erik Anderssons lillebror Nils var nämligen med. Enligt uppgift har Nils gjort stor succé så här långt i J20-laget och har hyllats på diverse internetforum. Kul att han också testas i A-laget. Man får hoppas att fansen kan ha överseende med att en lillebror till ’svikaren’ tas in för framtidens skull.

Matrialar-Curre har beslutat att stänga av mig från omklädningsrummet i en månad sedan jag ifrågasatte om han skött sitt jobb med Kalle Lundströms skridskor. Typiskt.

Liksom tidigare nämnda Jonnie Karlsson och Johan Bergmark vilade också Johan Svedberg från dagens träning som en säkerhetsåtgärd.

3 kommentarer

  1. karl

    Nils Andersson har ju yttrat den klassiska hälsningsfrasen när han ringde sin tränare ifjol
    – Hej, det är Nils, judas lillebor

    🙂

  2. Lars Björk

    Sluta med häxjakten på unga spelare som testas i A-laget. De råder inte över sina släktband vare sig de heter Edlund eller Andersson. Platsar man inte får man inte spela, så är det bara. Vi är ju lövenfans och stöttar Sveriges bästa lag och har Sveriges bästa klack. Vi gillar tom att lida! Vi ger aldrig upp innan vi är bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.