Huokkos dildos

ScanpixAIK-fansen kastade in dildos på isen för att psyka Janne Huokko.

Han har haft en rätt lugn start på säsongen ändå, Janne Huokko. Men i gårdagens match mellan AIK-Leksand gjorde AIK-fansen sitt bästa för att få 34-åringen ur balans.

Hovet var för övrigt fullsatt, 8 000 såg matchen live, och då är Stockholmstidningarna inte sena att drabbas av sstorhetsvansinne. Lasse Anrell skriver: ’Det viktiga var att två av de lag som elitserien skriker desperat efter bjöd upp till en fest som var roligare än det mesta jag sett i elitserien i år.’ Jojo. Jag har då inte hört någon, varken från Stockholm eller någon annanstans, skrika om att de behöver ett till elitserielag. De har ju nog med att se till att se Djurgården har folk på sina matcher.

3 kommentarer

  1. G:G

    …och så snart det skrivs något som helst posititivt om någonting som har med Stockholmshockey att göra så ska någon gnälla… Så tröttsamt, gårdagens match var en jävligt kul och intensiv tillställning, vad är problemet?

  2. Anders

    att resten av landet inte är lika jävla löjliga som stockholmarna.
    Jag förstår att han funderade på att lägga av med hockeyn men jag tycker det är svinbra att han ångrade sig!!! Synd bara att han inte ville komma till löven

  3. Mattias

    Anrell har ju inte heller skrivit att ”någon” skriker efter det, han skriver att elitserien skriker efter det.

    Dessutom skriker väl vi lövenfans gärna om ett till elitserielag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.