TV-match i kväll

Anders CarlssonKvällens match mot Mora TV-sänds med start 19.15 i TV4 sport. Nådde just Fagervall i Söderhamn där man stannat för att äta korvstroganoff.
Åh, fy fan vad dåligt, påtalade jag.
– Nej, det är hur bra mat som helst. Men du är väl så djävla bortskämd att du bara käkar fläskfilé och potatisgratäng varje dag.
Ja, varför ska man äta dålig mat för?

Jag vann med andra ord den diskussionen.

På det lite mer allvarliga planet snackade vi lite grann i går om att spela TV-match och om/hur det påverkar laget.
– Man är så van nu så det är ingen större skillnad. Men jag ser det bara som en fördel, det är en chans att visa upp sig och gör att man vill prestera lite extra, sa Fagervall.

4 kommentarer

  1. Björn Forsgren

    Uppmärksamt av dig. Självklart var det Söderhamn jag menade vilket jag också har ändrat till i texten.

  2. David Weinehall

    Tillagar man den själv är det inte så dyrt och korv stroganoff är inte så där helt billigt för den delen, falukorv (av vettig kvalité) är rätt dyr numera.

    Sen är det självklart en fråga om hur lyxig man vill vara. Fläskfilé med potatisgratäng har nog ett högre ”lyxtak” än vad korv stroganoff har; potatisgratängen kan man ju lyxa på genom att använda Västerbottensost, blå kongo och mängder med vispgrädde, men det lyxigaste man kan göra med en korv stroganoff är väl i princip att använda färska tomater (och det bör man alltid göra, det är så otroligt mycket godare).

    Dock så bör det sägas att jag anser att korv stroganoff är grymt underskattad mat; rätt tillagad går den att få underbart god.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.