Avdelning att gå för långt

Skamlöst, pinsamt eller ryggradslöst – kalla det vad sjutton som helst, men att ge sig på Joakim Fagervall på natten eller, ännu värre, ge sig på hans anhöriga är att gå åt helsike för långt.

Både Micke Anderssons, Bedros och Fagervalls nummer finns såväl på Eniro som på bjorkloven.com, där finns även mailadresser, och det tycker jag är ett tydligt tecken på att kritik och åsikter är välkomna. Det är inte många elitlag som lägger ut sin tränares mobilnummer på klubbens hemsida. Dock fattar väl vem som helst att man inte ska ringa mitt i natten när dessa är hemma med sina familjer och sover.

Snackade med Bedros om det hela i dag och han betonade just det, att han mer än gärna tar gärna emot åsikter från supportrar under dagtid men att det inte går för långt. Han sa också att han själv fått ta emot en del samtal vid halv tolv-tolv men han såg inte det som någon större fara.
– Det är inte mitt i natten för mig.
– Och det är sällan folk ringer och bara kritiserar, ofta ringer de bara för att tala ut, sade han.

Frågade även Micke Andersson om han fått nattliga samtal men han ville inte kommentera det.

7 kommentarer

  1. Harry

    Förstår att du läst intervjun som gjorts med herrarna. Visst, det du beskriver är förjäkligt men du kanske kan fokusera på det andra som också tas upp där…

  2. Gillar bloggen, gillar Löven

    Läst intervjun?? Seriöst? Borde inte du läsa Harry? Det var ju Björn som gjorde intervjun! Sen tycker jag att man inte kan göra annat än att ta avstånd från dessa ”Fans” aktioner.

  3. Todd

    Björn: Varför tar du inte med allt annat i intervjun, eller för den delen länkar till intervjun? Det är väl inte meningen att det bara ska snaskas om vidrigheter?

  4. Harry

    Du vet inte ens vilken intervjuv jag syftar på men det gör Björn för han har läst den, men för att du ska veta så syftar jag inte på den som finns skriven här i VK.

  5. Harry

    Suck, det här är problemet då journalister hämtar info utan att ange vart de hämtat den ifrån.

    GD(green devils) gjorde en lång intervjuv med Bedros, Micke o Fagge, den finns publicerad på GD:s hemsida. Där berättar då Fagge om vad som hänt, det är första gången som någon någonsin hört talas om detta. GD tar naturligtvis avstånd från det här men eftersom journalister vill ha smaskiga historier så blir det ju GD som blir ”utpekade”. Vissa journalister och folk som läser det de skrivit för all del, borde ta rätt på lite mer bakgrundsfakta samt ange vart de fått uppgifterna ifrån innan de drar igång en sådan här sak. Det är oförsvarligt det som hänt men fans till löven finns över hela landet, ingen vet vem som ringt(och nej, jag är inte medlem i GD) så att många beskyller GD för det som hänt är, förjäkligt helt enkelt och en stor orsak till det är journalisternas benägenhet att strunta i fakta.

  6. karl

    Vet någon vem som ringde? Om det inte är utrett finns det ingen anledning att blanda in Lövensupportrar i det här. Den stora skadan ett sånt samtal ger gör att det lika gärna kan vara en icke-Lövare com vill jävlas. Med hjälp av VK så har han i så fall lyckats ypperligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.