Sköna första tio

’Vi överger aldrig Löven’ skrev Lövenfansen på en banderoll och kanske var det det som behövdes. De första tio minuterna var Löven nämligen riktigt bra och fick dessutom utdelning tre gånger om varav två (tro det eller ej!) var i power play.

Sedan dog matchen av ordentligt, både Troja och Löven hade en del farliga chanser men Zajkowski storspelade liksom Trojas dito Tommy Sandahl. Det är bara att konstatera att lånet av Zajkowski är en stor succé – på de fem matcher han har stått har han egentligen bara gjort ett enda dåligt ingripande, 2-0 målet han släppte in mot Mora. Trist att nollan spräcktes i slutminuterna i dag.

Erik Andersson vann brödrakampen mot Trojas Oscar Andersson inför ögonen på Timråbrodern Johan Andersson. Oscar stod för övrigt för en snygg tunnel på Gästrin när denne hade mjölksyra upp över öronen i mitten på andra.

Men som sagt, efter de inledande tio minuterna var matchen ett sömnpiller. Men det är ändå som Fagervall konstaterade på presskonferensen:
– Det får se ut hur fan det vill, bara vi vinner.

Lite tråkigare news: Ingen av de i dagsläget skadade spelarna (Thomas Sehlstedt, Johan Bergmark, Christopher Thörn och Anton Edlund) kommer att vara tillbaka innan uppehållet. Men de matcher som återstår är ’enkla’ Huddinge och Mariestad och dessa ska man kunna besegra ändå.

Åkte till matchen direkt efter att jag spelat innebandymatch och hade därför med mig innebandyklubban vilket jag fick höra en hel del för. Han jag inte får blogga om konstaterade att innebandy är för fjollor och hotade med att slå sönder klubban, Lennart Grefve tyckte inte att en innebandyklubba hör hemma i arenan och en ledare från damlaget sa att innebandy är detsamma som bögbandy. Nåja, jag överlever.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.