Stackars Siken… Men Tobbe aktuell

Så bekräftades det som de senaste dagarna kommit smygande – Thomas Sehlstedt måste opereras och bli borta länge, kanske ända tills i mars. Först och främst är det naturligtvis grymt synd om Siken som ju sett fram emot denna säsong som ingen annan.

Sen är det ju som jag tidigare skrivit, redan i somras skulle man ha tagit tag i detta, men i den situationen Siken var i kunde han helt enkelt inte riskera att Löven skulle känna sig tvungna att värva in någon annan.

Micke Andersson berättade i dag för kollegorna Johnsson och Krainer att Tobbe Lundström nu är förstavalet, vilket han ju i och för sig alltid har varit.
– Tobbe Lundström kan definitivt vara aktuell. Han är något av vårt förstaval, sa Micke.

Men frågan är hur sugen Tobbe är. Det kan inte jag, det kan inte Fagervall och det kan inte Micke Andersson svara på. Det kan bara Tobbe själv, och det är självklart att frågan ska ställas.

Sen vore ju Zajkowski ett lysande val om Modo skulle få för sig att släppa honom i ett längre mål. Men så bra som han har varit i Löven vill nog Modo se hur han håller i elitserien nu också, även om Krizan enligt rapporter har en stigande form.

3 kommentarer

  1. Anders

    i min mun.

    Är Tobbe seriöst aktuell för Löven igen? Har dom varit i kontakt med honom?

    Annars hoppas jag att Micke satsar allt på att få låna Zacke länge. Helst resten av säsongen men det blir säkert svårt. Men man kan ju alltid hoppas! Han verkar ju trivas här enligt tidningarna.

    Han kan ju bli en framtida värvning hoppas jag. Att Modo kanske vill satsa på sin yngre målis som tvåa och att då Zacka satsar på Löven

  2. JohanS

    Tobbe är absolut aktuell! Tro inte allt som står i tidningen..våra kära sportjournalister gillar att tro, men tro är att inte veta!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.