Flyget försenat och lite målvaktskoll

Dagens flyg från Umeå till Stockholm blev försenat med en timme.
– Det blir lite tightare nu på dagen, men det ska inte vara någon fara att hinna i tid till matchen, sa Micke Andersson när jag snackade med honom.

Har kollat runt lite angående målvakter som kan vara aktuella utan att nå någon större framgång. Peter Hirsch är ett namn som dykt upp.
– Vi har inte funderat något mer än att vi vet att han är ledig och att han finns på marknaden, sa Andersson.
– Vi har pratat om det men det är bara på pratstadiet ännu, sa Hirsch agent Gunnar Svensson. Och från pratstadiet till handling, om det nu blir någon handling, är det långt.

Hirsch har ett månadskontrakt med Timrå som går ut om två veckor.

I somras var Piteåmålvakten Markus Ottosson intressant för Löven, men nu är han uppskriven som tredjemålvakt i Skellefteå och är inte aktuell. Piteå har även en till duktig målvakt i Markus Ernlund.
– Det är ingen vi har funderat på, sa Micke.

Enligt Micke finns det en 5-6 namn som är aktuella i dagsläget.
– Vi kollar brett i hockeyvärlden, både i USA och Europa.

5 kommentarer

  1. Anders

    ju inte värva in någon skräpmålvakt!!! Då kan vi ju lika gärna köra med Wälitalo ju. Att värva in en målis från Piteå eller något annat sämre lag borde ju vara totalt ute ur planerna!!! Det ska inte ens tas upp ett sånt dumt förslag ju!!!

  2. Björn Forsgren

    Det är inte skräpmålvakter det handlar om utan enligt mina rapporter håller Ernlund allsvensk klass.
    Det är ingen hemlighet att Löven inte har den högsta lönebudgeten så därför vore det ultimat att hitta en bra div 1-målvakt.

  3. Anders

    allsvensk klass? det gör ju Wälitalo också!! Sen så spelar han inte i Allsvenskan utan i Piteå i division 1. Det är inte nåt som Löven ska ha tycker jag. Låna hellre någon målis från elitserien som inte får någon istid.
    Gräv inte i lägre divisioner för ENLIGT MIG ska inte löven satsa neråt utan satsa uppåt

  4. David Weinehall

    Ja, 5 insläppta mål (+ 2 straffar) mot seriens näst sämsta lag är ju verkligen ett tecken på att Wälitalo håller allsvensk klass. Ehrm…

  5. Anders

    Innan du börjar prata borde du kolla upp lite fakta innan, annars blir det bara pinsamt. Mariestad är inte seriens sämsta lag utan ligger på 14 plats. Bofors och Huddinge efter sig. FEL av dig. Tänkte du på gjorda mål så har dom gjort 32.Björklöven 31 och Bofors 31 och AIK 30. Inte näst sämst där heller. FEL av dig
    Ehrm… hoppas du läser på nästa gång du ska bevisa att du inte kan något

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.