En hel del förändringar

Abebe AsresSnackade precis med Micke Andersson som gav mig laget som gäller på söndag mot AIK. Det blir en hel del förändringar.

Vi tar laget direkt:
Målvakt: Magnus Eriksson (Daniel Wälitalo)
Förstafemman: Jussi Heikkinen, Martin Johansson – Johan Bergmark, Fredrik Öberg, Mattias Wennerberg.
Andrafemman: Andreas Stenling, Jonnie Karlsson – Johan Forsberg, Magnus Isaksson, Magnus Gästrin.
Tredjefemman: Anton Edlund, Karl-Johan Lundström – Jonas Floberg, Erik Andersson, Niklas Zetterström.
Fjärdekedjan: Jens Ledin, Mattias Hellström, Fredrik Davidsson.
Extraforward: Linus Boström.

Johan Svedberg är troligtvis borta då han blir pappa i dagarna. Just på backsidan är det väldigt intressant att han särat på de par som varit så givna under Fagervall. När jag frågade var Svedberg skulle ha gått in om han har varit med var Micke något hemlighetsfull.
– Nu är inte han med så det är onödigt att ta det, sa han.
Skulle han gå in med Kalle då?
– Det är ingen dum gissning.
Själv tycker jag att det var på tiden att man särade på Stenling och ’Kingen’ Johansson som sett minst sagt instabila ut tillsammans.

Dessutom får Björklöven nu en ny Bergskedja. Förra året spelade Fredrik Öberg mellan Mikael Renberg och Andreas Söderberg i Skellefteå vilket gick under benämningen Bergskedjan. Nu blir det en med ÖBERG mellan Johan BERGmark och Mattias WennerBERG. Sådant som media älskar.

Noterbart också att Magnus Eriksson kliver in direkt.
Är det slut med Zacke nu?
– Det vet vi inte, det är inget som utesluter det andra. Men det vore ju dumt att ta hit en målvakt vi betalar pengar för och sen sätta honom på bänken.

Viktigt för Micke att få en bra start nu som tränare. Måste därför säga att jag lider med honom då han inte får använda sig av lagets bästa back så här långt i Johan Svedberg.

8 kommentarer

  1. JOHAN

    Vill önska Micke lycka till, det kan du behöva.
    Undra ifall du möts av burop i Umea Arena ifall du förlorar två bortamatcher nu innan din hemma debut…

    Tycker ni jag är negativ, det är jag så fort Micke kommer på tal, han har lett oss i fördärvet.

  2. Micke

    Visa nu alla belackare att Kirunamaffian bara är en fantasi från bittra supporters…. Jag måller på dig Micke!!!

  3. Sponsor denna säsong ( skäms )

    Jag tycker att alla skall kräva micke med bedros avgång . detta var ett mycket dåligt skött ärende . och jag som sponsor tycker det är lite skrämmande att man tar så lätt på 1,2 miljoner kronor . micke tog INTE beslutet själv. det kan väl ingen gå på . att han skulle kunna få göra en sån stor sak utan att ”kung” bedros hade hela armen med i spelet.

    sedan är det dags bevisligen att byta ut en hel del ur styrelsen med. för att de tar detta utan att agera visar en stor brist i ledarskap.

    jag kastar inte bort mer av mina pengar på löven i detta skick i alla fall.

    sen kan jag tycka att det är konstigt av micke att värva ett lag som inet passar fagervall . fagervalls tränarstil är hårt fysiskt jobb . och att då bara värva ”tunnisar” även om de är lirare, känns knappast rätt. borde finnas mer tyngd i laget samt man kan tycka att det var dumt att först låta många gå sedan vilja ha tillbaka dem , för att sedan sätta dem i 4:e femman ( davidsson ) , samt att micke släppte för många så att Våran Kära målvakt inte längre var intresserad av löven .
    Tack för den Micke och Bedros !

  4. jimmy

    Aldrig mera till Lövens mats, hur handskas man viktiga frågor,
    Ingen hade inte väntat så bra resultat som han lyckades ändå måste man inse att materialet på isen är inte bra. Felet är inte tränarens det här fallet. Sorligt.

  5. EHJ

    Trams….jag är också sponsor, och ser med glädje framemot detta nu, för sämre än under major Fagervall kan det inte bli. Micke A är inte mitt förstaval ska gudarna veta men karln har iaf begrepp att slita ner Gästrin från förstafemman….maken till seg förstacenter har vi nog aldrig haft.
    Och de där med 1,2 miljoner stämmer inte….mediagroda. Så sitt hemma å sura du, Löven klarar sig nog utan dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.