Boström skadad

Linus Boström skadade sig i går redan på matchuppvärmningen och lär med all sannolikhet inte hänga med på morgondagens resa till Dalarna där man möter Leksand på onsdag.
– Det högg till i ljumsken, sa Boström som dock inte visste hur länge han blir borta när jag snackade med honom.

Johan Svedberg är tyvärr inte tillbaka till denna tripp. Defensivt starke Svedberg hade varit en klar tillgång mot en så pass stark offensiv mot Leksand, men nu är han borta på grund av personliga skäl.

Annars är det inga nya namn på skadelistan, i dag hade spelarna en frivillig, mer avslappnad träning på arenan. I morgon tränar man tidigt innan bussen avgår klockan elva.

4 kommentarer

  1. Dempa

    Vad menas med Svedbergs personliga skäl, skulle han inte bli pappa, jag tolkar det som att något har gått fel?

    Hur är det med Faggys kontrakt egentligen, hade han en klausul som tillät honom att vara tränare i någon annan klubb men ändå lyfta lön från Löven?

    Har diskussioner förts med Faggy om andra arbetsuppgifter i Löven?

    Försök gärna att hitta svar på dessa frågor, om det är möjligt.

  2. Thom J

    Dempa: Så här sa Micke till Sv. Fans:” – Sen är det ju så att man bör skilja på sak och person, vi skulle kunna hitta en ny roll och jobba vidare med Jocke, men det hänger ju såklart ihop med vad Jocke känner, förklarar Andersson angående en ompositionering i klubben för Fagervall. ”

    Jag tolkar det som att Fagge mkt väl kan få en roll i klubben om han så vill, men fagge har själv sagt att han vill träna ett elitlag, och då tyder inte mkt på att han ska bli kvar inom Lövens organisation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.