Gästrin sjuk + Lite Peter Öberg

Ja, kanske ska sammanfatta lite från måndagen. Magnus Gästrin var frånvarande vid dagens träning på grund av att han kände sig krasslig, annars tränade alla utom sedan tidigare skadade Thomas Sehlstedt. Gästrin tros dock vara tillbaka redan i morgon så han lär hänga med på bortatouren.

Christopher Thörn kör numera för fullt på träningarna, medan Marcus Lundberg tränar i grå tröja, dvs han är med på övningarna men inte i närkampsspel. Ingen av dessa kommer att åka med på bortatrippen, men helt stängt är det inte att de kan vara med hemma mot Mora den 12:e december.

Man kommer för övrigt åka med sju backar och tretton forwards. Laget tar flyget ner på onsdagmorgon, sedan sluter bussen, som man sedan ska resa till övriga resmål med, upp i Borås .

Sen fullföljde jag dagens Peter Öberg-nyhet med lite snack med Micke Andersson som gav rätt så standardsvar:
– Visst är det en intressant spelare, han kommer från närheten och vi hade ju diskussioner med honom tidigare. Visst är han intressant, men samtidigt sitter vi i ett läge där vi har mycket forwards, bra forwards, så det är lite svårt att säga.
– Jag har pratat med agenten och vi har en kontakt, men inget konkret. Det kan bero på hur det ser ut för Erik Andersson framåt, vi vet inte riktigt hur Timrå vill göra där än. Men vi jobbar med laget vi har i första hand, sen kan det ju dyka upp skador och sjukdomar, det kan hända massor med grejer tills i morgon.

Agenten Tommy Öström fastslog att det finns en hel del intresserade klubbar.
– Han har en del alternativ, det har han. Dels finns det möjligheter i Finland och eventuellt Österrike, sedan har han en del förfrågningar från andra klubbar i ryska andraligan men jag vet inte om han är så sugen på det.
Sedan tillade han att det finns allsvenska klubbar som meddelat att man vill ha honom, och att han har pratat med elitserieklubbar som, typ, skulle tänka på saken.

Har jag glömt nåt?

3 kommentarer

  1. johan

    Visst är han Peter Ö en bra forwards, men vi har många bra forwards redan…

    Hallå…alla dina nyförvärv på forwardsidan har floppaT, Peter Ö är precis en sodan vi skulle behöva i stället för flugviktarna Zetterström, Floberg mm.

    Skärp dig Micke eller gör oss en tjänst att endast träna laget. Fagervall kan väl ta ditt jobb som du helt misslyckas med nu när han ändå är betald av löven…

  2. Danne

    Enligt rykten har Pite-Foppa bara ett ettårs kontrakt(smart kille).Micke skriv redan nu ett två årskontrakt med Foppa..vi behöver hans typ av lirare om vi ska nå ES…God Jul

  3. Jussi

    Snälla nästa säsong kan man sicka gästrin som har varit usel den här säsongen och plocka in peter öberg som skulle vara två snäp bättre än gästrin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.