Heikkinen skadad – hur allvarligt?

Som om det inte räckte med att man efter en dålig insats förlorat med hela 2-6, fick Löven dessutom Löven sin bästa spelare skadad i Jussi Heikkinen. Heikkinen klev av med en skadad arm, och jag vet inte hur allvarligt det är. Men man blir alltid lite uppmärksam när man från ledningen är fåordiga.
– Vi kommer uttala oss mer om det i veckan men han spelar inte på tisdag i alla fall, sa sjukgymnast ’Fjeppa’ som i och för sig alltid håller inne med uttalanden när det gäller skador.
Men det är inte så att han har brutit armen?
– Jag kommer inte uttala mig mer om det.

Micke Andersson hade upptaget så jag ringde till Peter Andersson som ju inte lyder under patientskyddslagen.
– Vi vet inte så mycket ännu, de får titta mer på honom i Umeå. Men han spelar inte på tisdag.
Men det är inte så att han har brutit armen?
– Vet inte riktigt. Jag har bara hunnit prata med Fjeppa som hastigast.

Hade man vetat att det INTE var en bruten arm känns det som att man hade sagt det. Vore i alla fall grymt tråkigt om Heikkinen skulle vara borta en längre tid då han är en av få som har en bra lägstanivå i dagens Björklöven.

Som jag förstod intrycken från matchen så var det mer Växjö som var riktigt bra än Löven som var dåliga. Dock verkar försvarsspelet inte alls ha stämt och den värsta syndaren var Andreas Stenling som var inne på fyra (!) baklängesmål. Johan Svedberg var inte inne på nåt, det är stort.

Måste säga att jag blev förvånad över att Jonas Floberg – av alla spelare – testades i förstakedjan. Verkar inte ha varit någon hit. Men något måste förändras då just förstakedjan varit riktigt blek på slutet.

Fjärdekedjan däremot var het i dag och matchades således, helt riktigt, hårt matchen igenom.

Nu måste man bara slå Troja. Att kamma noll på denna turné skulle inte vara bra för själförtroendet, och inte heller för fredagens publiksiffra då man möter Mora hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.