Samma lag som senast

Varför ändra på en vinnande taktik? Ja, så resonerar nog ledarstaben när man ställer upp med samma lag i morgondagens match mot Mora som i senaste 7-3-segern mot Troja/Ljungby.
Det nya är att Christopher Thörn är med i truppen och som jag förstod Mikael Andersson kommer han att starta på bänken som extraforward.
I dag var både Maxim Matushkin och Nils ’Lill-Judas’ Andersson med på träningen, men istället för att någon av dem sitter och värmer bänken i Umeå Arena kommer båda att spela med J20-laget som möter Djurgården i Noliahallen samtidigt.

På nyförvärvsfronten inget nytt enligt Andersson som alltjämt vill betona att det inte är någon kris och att de har duktiga juniorbackar som kan hoppa in om det skulle behövas.

I övrigt noterar jag att Sundsvall fortsätter nöta på och håller sig kvar i toppen. I går vände man ett 0-3-underläge till seger med 4-3 hemma mot Västerås. Jon Palmebjörk stod för assisten till 3-3-kvitteringen.

Morgondagens troliga lag:
Målvakt: Magnus Eriksson (Daniel Wälitalo)
Förstafemman: Johan Svedberg, Martin Johansson – Johan Bergmark, Magnus Gästrin, Mattias Wennerberg.
Andrafemman: Jonnie Karlsson, Andreas Stenling – Magnus Isaksson, Fredrik Öberg, Johan Forsberg.
Tredjefemman: Anton Edlund, Karl-Johan Lundström – Fredrik Davidsson, Mattias Hellström, Jonas Floberg.
Fjärde kedjepar: Niklas Zetterström, Jens Ledin.
Extraforwards: Christopher Thörn, Linus Boström.

Och just det: Ska bli kul med hemmamatch igen. Även om jag är skeptiskt till att man lyckas locka några publikmassor till Umeå Arena.

5 kommentarer

  1. karl

    Jag fnissar varje gång jag hör Nils Anderssons namn och tänker på ”-Hej, det är jag Nils, Judas lillebror”. Killen har fått legendstatus redan innan sin första A-lagsmatch 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.