Inget nytt på backfronten

Njae, jag har inte fått fram något hett om vad Löven jagar för backar. Och när jag snackade med Micke Andersson tidigare i kväll lät det som att man tar det rätt lugnt. Jag tror inte man känner någon panik över att få hit någon back just nu då det är rätt fattigt med matcher för tillfället.

Christopher Thörn gjorde matchcomeback i går när han spelade i J20:s match mot AIK. Två stycken tvåminutare blev hans facit där.

Dagens allsvenska matcher har gått riktigt bra sett med Lövenögon. Troja, Sundsvall och Västerås åkte alla på däng. Löven har nu bara en poäng upp till play off-plats och om man besegrar Sundsvall borta på fredag ligger man på rätt sida strecket.

I går hade Löven julfest. Träffade Linus Boström och Anton Edlund på McDonalds i natt och de verkade vara skötsamma och på ett gott humör.

Skönskrivande Foppa bloggar på om det perfekta pumpet. Jag tycker själv han hade rätt bra pump i fredags.

I morgon reser jag till Stockholm där jag ska se Whitesnake på tisdag. Därför kan det vara lite dött på detta forum de närmaste dagarna.

9 kommentarer

  1. Flipper

    Björn, jag trodde du hade bättre musiksmak. Men du måste blivit påverkad av de usla toner som jämnt och ständigt matas ut i spelavbrotten på ishockeyarenor!

  2. ezzet

    Hej, vill bara tänka tillbaka lite..
    Minns ni lövare när ni vann en träningsmatch mot saik, nu på försäsongen. Då pratade ni om att AIK skulle åka ut och att Löven skulle upp.

    Jag vill inte göra samma sak som er men… Kolla vart ni ligger i den nästbästa serien, och vart stolta vackra saik ligger i den bästa serien i svea-rike…

  3. Kjell Kemmpaikoski

    Ligger du fortfarande och spyr i rabatten utanför Globen?
    Ta reda på vad som händer på backfronten!

  4. Kjell Kemmpaikoski

    Precis som Djurgården alltså. För kassa för att fylla Globen.

    Finns det rabatter att ligga och spy i där också kanske? Eller vet någon annan var Björn har tagit vägen? Mer bloggande och mindre hårdrockande, säger jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.