Erikssonbeslut kommer i morgon

Björklöven hade ju i kontraktet med Magnus Eriksson en option där kontraktet kunde brytas vid nyår. Micke Andersson ville i dag inte berätta hur man kommer göra utan säger att beslut tas i morgon.

Jag har svårt att se att man släpper honom. Man har ju inte direkt visat Daniel Wälitalo supermycket förtroende och jag tror inte Micke har lust att ge sig ut på ny målvakstjakt. Även om jag själv inte är något större fan av Erikssons minst sagt instabila spel har han inte heller varit något dunderfiasko.

Inte heller angående Fredrik Davidsson ville Micke meddela något. Där lutar allt mot att man släpper honom och det är ett mycket riktigt beslut med tanke på att man nu har 13 skadefria forwards. Och Davidsson har inte rosat marknaden under sin tid i Löven. Det lär han dock säkert göra när han med all sannolikhet degraderas till division I. Att han hamnar i Piteå är ingen vild gissning.

4 kommentarer

  1. Anders

    dom skepper sopan. Dom måste nästan göra det för en så osäker målvakt har jag nästan aldrig sett i löven

  2. TheSandwich

    ..är trots allt en positiv överraskning, killen var trots allt helt bortglömd och har i vart fall överraskat positivt på mig. Då inte Göte jr fått en enda match kan jag inte tänka mig att Mange får ta trunken och gå… Att Davidsson tar vägen via Pite till Lule är väl ingen skräll direkt, allt verkar ju gå den vägen. Men jag är inte bitter..

  3. Sven Olsson

    Vadå rosat marknaden.
    Hur många av Lövens spelare har ”rosat” marknaden?
    Med tanke på antal spelade minuter och matcher så har Davidsson varit minst lika bra och mycket bättre än flera andra.
    Varför får karln aldrig spela pp?
    13 skadefria- men hur länge när det börjar gå tungt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.