Bråda dagar

Vid presskonferensen i går antydde Micke Andersson att det kan gå fort tills ett nyförvärv är klart. Visserligen vet man inte Stenlings status ännu, men enligt Andersson har man redan ett par trådar ute.

Och ska man värva så får man göra det kvickt – klockan 00.00 natten mellan lördag och söndag stängs transferfönstret.

På ’marknaden’ finns just nu ett gäng spelare som står utan klubb. Danska Totempo Hvik har gått i konkurs och lämnar ett helt lag med spelare som letar nya klubbar, bland annat fyra nordamerikaner och fem tjecker.

Slovenska klubben Olimpija Ljubljana har missat slutspel och släpper därmed hela nio spelare, bland dessa NHL-meriterade spelare som Frank Banham och Todd Elik samt namn som Pasi Petriläinen och Kevin Mitchell.

Det är klart att dessa namn vore grymma förstärkningar för Björklöven, men det räcker inte att locka med gratis Iksukort för att få hit dessa. Det krävs stålar och det är något Löven inte har alltför gott om. Därför är dessa namn något fansen får nöja sig med att drömma om.

Däremot kanske det finns något i Danmark som kan lockas hit för inte alltför dyra pengar. Undertecknad ska göra allt för att få fram så mycket info som möjligt under dagen.

En kommentar

  1. Gunnar S

    Hörru du Bjöörn hold your horses Det är nog säkrast att hålla i dom stackars pluringar som finns kvar för det lurar betydligt tuffare ekonomiska tider runt hörnet även för Löven,det är bara att försöka rätta mun efter matsäcken även om det alltid har varit svårt för denna förenig..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.