Ketchupeffekt…

…ja, så brukar man väl kalla en sådan här grej. Tre spelare klara på samma dag.

Helt rätt av Micke att agera och chansa lite med Mike Egener från Vita hästen. 98 kilo tung, så hans fysiska spel lär ju i alla fall uppskattas av fansen.

Sedan ypperligt att få in två elitseriespelare på lån i Jens Westin och Johan Forsbergs bror Tobias. De kommer garanterat att tillföra, det såg vi ju redan ifjol att lill-Foppa gjorde.

Nu blir avslutningen till play off om möjligt ännu mer intressant.

4 kommentarer

  1. Sture Allen

    Man ska inte märka ord, jag vet, men…
    ”så hans fysiska FEL lär ju i alla fall uppskattas av fansen”…

    Ska det bli freakshow i löven nu? Å vad för fysiska fel har han?

  2. Flipper

    Hittade följande på en hockeyblogg. Lite tveksam blir man ju…

    ”Vita Hästens toppvärvning Mike Egener får nu sparken från klubben. Han har tydligen inte ”levererat” (no shit…) och nu bryts alltså kontraktet. Supportrarna som höjde honom innan han kom har sakta men säkert ändrat åsikt, och supervärvningen blev alltså en flopp. Men, det är i ärlighetens namn inte så lätt att veta vad som kommer när man värvar från andra sidan, ävenom det borde varit varningslampor nog att han aldrig spelat på stor rink och inte spelat på hela säsongen.”

  3. Franco

    Jag har skrivit lite om Mike Egener på Björklövens forum på Svenskafans.com, stor och stark, bra sargspel och framför eget mål. Seg på skridskorna men det stora problemet är hans felpassningar, det var dessa som fällde avgörandet i Vita Hästen. Killar spelar dock kanadensiskt ut i fingerspetsarna med allt var det innebär av tacklingar och kastade handskar.. spana in hans crosschekingar sen, ujuj, hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.