Nya Abbots på G

Bröderna Tyler och Justin Donati har i ett par säsonger sprutat in poäng på andra sidan Atlanten. Nu ska man söka sig till Europa och Björklöven vill vara med att slåss för namnteckningen av de spelare som man lätt kan dra en parallell till tvillingparet Cam och Chris Abbott, som nu gör succé i elitserien med Rögle.
– Jo, vi var ju intresserade av Abbotts ifjol och det här är också spännande, sa Micke Andersson.

Skulle Löven lyckas knyta till sig dessa herrar till nästa säsong vore det onekligen en pulshöjare. Men man lär få vara med och slåss med andra klubbar då intresset är skyhögt, mycket tack vare nämnda Abbotts stora succé.

Så länge kan man spana in dessa Youtube-klipp och drömma…

I går kom en snubbe fram till mig och frågade vad jag hade för mobilnummer. ’Hur så?’, undrade förstås jag och fick svaret ’Du får se sen’. Klockan 03.49 fick jag ett MMS med bilden på nattens banderoll.

…När matrialar-Curre var ute och gick med hunden i morse fick han syn på banderollen och tog förstås ned den.

Självklart ska alla supportrar få ha sina åsikter och ha rätt att göra sig hörda. Men våga för guds skull stå för åsikterna och att föra fram dessa i samband med match hade varit betydligt kraftfullare och hade inte känts otäckt på samma sätt som en sådan här aktion gör. Jag tror styrelsemedlemmarna har lärt sig att det är tillåtet med banderoller på arenan vid detta laget.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.