Nya backpar

Vid dagens träning hade Mikael Andersson gjort om backparen igen. Nu såg de ut enligt följande, i alla fall under den tid jag var där:

Mike Egener – Pasi Petriläinen
Martin Johansson – Jens Westin
Karl-Johan Lundström – Daniel Ström
Jonnie Karlsson – Johan Svedberg

Jag tolkar detta som att Lundström – Ström bänkas. Micke Andersson sa dock att man inte bestämt sig hur laget ska se ut ännu.

Anton Edlund hade fått en smäll på knät och deltog ej.

Kedjeformationerna var som de har varit på slutet. Där medgav Andersson att det var i stort sett spikat. Däremot ville han inte berätta rangordningen på dem. Jag gissar:

Första: Johan Forsberg, Fredrik Öberg, Mattias Wennerberg.
Andra: Johan Bergmark, Magnus Gästrin, Christopher Thörn.
Tredje: Tobias Forsberg, Jens Ledin, Magnus Isaksson.
Fjärde: Jonas Floberg, Mattias Hellström, Niklas Zetterström.

Det nöttes en del PP-spel också. Såg väl sådär ut. I det som jag tolkar som första-PP stod Pasi som back med Öberg i speluppläggarposition samt Foppa, Wennerberg och Isaksson. Ser helt klart intressant ut på papperet – även om vi, som bekant, inte ska hoppas på alltför mycket på Lövens PP-spel. Denna spelform blir, liksom allt annat, otroligt viktigt att få nu lagom till den benhårda avslutningen av serien.

Dagens snyggaste mål var när Foppa lurade upp någon back på läktaren och spelade Isaksson som la in pucken. Johan Svedberg satte, tro det eller ej, ett Datsyuk-mål på en frilägesövning.

På andra sidan rinken spelade Kingen och Jonnie på blå bakom Bergmark, Gästrin och Zetterström.

Det var vad jag noterade. Både SVT och TV4-Dusan var där, så räkna med inslag både om Mike Egener och bröderna Forsberg på respektive nätsidor inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.