Enögd publik i Umeå…

Smålandsposten har i dag gjort en intervju med Patrik Näslund, 16, som i onsdags gjorde debut i Växjö mot Björklöven (Den stora killen som hade galler, om ni kommer ihåg). I intervjun passar Näslund på att skicka en smocka till publiken i Umeå Arena:
– Jag satt på bänken mot Troja hemma och Sundsvall borta innan jag fick spela två perioder mot Björklöven. Jag är nöjd med mitt spel inför den enögda publiken, säger Patrik Näslund.

Eller, om man nu ska ta det som en smocka. Själv tycker jag det är rätt kul när publiken protesterar mot solklara beslut. Även om alla domarbeslut i den matchen inte var solklara, men det kändes som att det generellt var ungefär lika mycket fel åt båda håll.

ooo

Och Leif Boork gillar Joakim Fagervall. I en chatt med Boork i Expressen hittade jag följande:
Darren: Finns det några spännande unga tränare på gång,Melin,Strömberg,Bäckman är väl duktiga men känns inte så spännande !!
Leif Boork: Jodå, det finns ett gäng mellan 30.45 år. Tomas Montén tycker jag är en sån. Sedan gillar jagf Jocke Fagerwall också. Men om jag blev Head Coach skulle jag välja en annan coming man, men den håller jag för mig själv för man vet ju aldrig….

Konstigt med tanke på hur det lät när Boork kommenterade Jockes matcher. Då lät det alltid som att han ville håna Fagervall och att Löven inte hade någon som helst egen spelidé.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.