Nu är det kört

Här har man inbillat sig att detta lag ska ha bra möjligheter att klara sjundeplatsen… Vilket skämt. Fyra poäng till Troja och Malmö med 12 poäng kvar att spela om. Det ska till ett mirakel för att man ska klara det.

Jag fattar verkligen inte varför man valde att helt formera om femmorna till dagens match. Dessutom fortsatte man ändra och ändra, till slut kändes det som att det var nya formationer varje byte. Total avsaknad av kontinuitet. Troja å sin sida har kört med samma förstafemma hela säsongen. De svarade också för alla mål i dag.

Apropå Troja… Vad tror ni Olof Mårs, två mål och två assist i dag, har för lön? Det finns tre i Troja som är hockeyspelare på heltid, alla utlänningar. Resten har jobb på sidan av. Men för att vinna i hockey krävs det hjärta. Det saknade Löven i dag.

Förra matchen svarade Jens Westin för ett misstag på hela matchen. I dag tog det 20 sekunder innan hans första kom och på det efterföljande anfallet gjorde Troja 1-0. Redan då förstod man vars det var på väg.

8 kommentarer

  1. ARNE

    Du Björn , tycker du verkar ha nått emot Jens W, öppna dina sinnen, han har ju haft rätt ok med speltid i Modo och Lövens backar har ju varit rätt kassa

  2. Björn Forsgren

    Daniel Janne, Jonas: Sorry, har åtgärdat det nu.

    ARNE: Jag har absolut inget emot Jens W, har två gånger om påpekat att han är den jag blev mest imponerad av mot Växjö. Skrev inte heller att han var dålig i dag, tyckte bara det var en signifikativ händelse.

  3. Fd åskådare

    Ja äntligen har bubblan spruckigt och nustår det fast att vi umeåbor slipper skämma ut oss i kvalserien…för där har löven inget att göra och kommer häller aldrig att ha… med denna ledning sätt in en ny styrelse som vet vad en puck är och hur den ska annvändas

  4. Realist

    Löven gör motståndarens målvakt bra. Kvällens enda behållning var den fina tackling lagets nye kanadensare gjorde – men det hjälpte ju inte.

  5. det var bättre förr

    Löven har gjort nästa minst mål i serien…
    Bara 4 lag har släppt in mindre mål…alltså bra försvar o dåligt anfall kan man konstatera utan att vara genI..
    Vad gör löven, jo man värvar 3 backar, hur tänker man då eller tänker inte Micke A alls som vanligt..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.