Lever hoppet? Nja…

Tre poäng borta mot Mora, lever hoppet nu? Nja. Chansen till playoff är fortfarande ytterst liten, det är bara att kolla på förutsättningarna inför fortsättningen:

o Troja får max ta fem poäng på sina tre återstående matcher mot Almtuna (h), Malmö (b) och Sundsvall (h).

o Malmö, med sin överlägsna målskillnad, får max ta sju poäng i sina fyra återstående matcher mot Nybro (b), Almtuna (h), Troja (h) och Leksand (b).

o Detta baserat på att Löven tar alla nio möjliga poäng mot Sundsvall (h), Mariestad (b) och Huddinge (h). Något som på papperet ser busenkelt ut men, som vi vet, i verkligheten är något helt annat.

Visst kan Troja klappa ihop och visst kan Malmö klappa ihop. Men att båda ska göra det samtidigt, medan Löven tar full pott är ytterst tveksamt.

Kvällens match var helt okej. Även om man i tredje var illa ute och blev räddade av Magnus Eriksson, var det i det stora hela en rättvis seger mot ett blekt Mora.

Lysande box play spel matchen igenom, till och med i tre mot fem redde man ut det effektivt…

…men lika bra som box play är, lika dåligt är power play. I dag måste det ha varit bottenrekord för denna säsong, att inte få ett enda skott på mål på drygt en minuts fem mot tre plus efterföljande fem mot fyra är riktigt pinsamt.

Mike Egener usel i dag, låg tillsammans med Pasi Petriläinen bakom ett baklängesmål och var nära att orsaka minst ett till.

På lördag möter Löven Sundsvall. Men redan imorgon kväll spelar såväl Malmö som Troja, matcher som nervöst lär följas från Lövenhåll.

4 kommentarer

  1. Björn

    Jag kan som sagt inte förstå varför inte Ström spelar mer än vad han gör, är skadan inte ok..?? Allt han gör på isen är ju bra, kan han verkligen gå från topp till botten i Mickes ögon bara pga en skada?? Egener gör ju inte ett rätt och borde verkligen inte få någon speltid!

  2. Sverre

    Björn Forsgren , det är inte ofta man får läsa nåt possitivt om björklöven på din blogg.
    Det spelar ingen roll om dom vunnit eller förlorat du återspeglar likt förbann*t det negativa.

    Skärp dig är du snäll.

  3. Per

    Det han skriver är ju sant… varför drömma sig tillbaka och tro att löven är ett bra lag? Vi får inse att vi kommer ligga i mitten av allsvenskan en bra tid framöver…. I alla fall om vi fortsätter skicka iväg talangerna och köpa in återgångsgubbar för pengarna…

  4. Mike

    Har du somnat? Det är lite väl tyst på bloggen nu, säsongen är ju formellt inte slut ännu, kontrakt ska skrivas o s v…

    Tagga till nu Björn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.