Eriksson sjuk

Det har väl inte direkt varit en strålande uppdatering här på slutet, mycket på grund av att det inte känns så hett just nu. Säsongen är med all sannolikhet körd och silly season har inte kommit igång ännu. Men skärpning utlovas.

Jag har tidigare skrivit mina tankar om att Magnus Eriksson skulle bli sjuk och att det skulle vara det sämsta som kunde hända. Nu har det hänt. Eriksson vilade från träningen i går även om man hoppades att han skulle kunna bli spelklar till i dag.

Malmö vann sin sjunde raka match i går. Nu får man ta max tre poäng på de två återkommande matcherna för att Löven ska ha någon chans. Troja får bara ta två poäng på sina två återstående. På söndag möts de två lagen.

Men för att Lövens mikroskopiska chans ska leva måste man vinna kvällens match mot Sundsvall, ett bottenlag som inte har något att spela för. Något som knappast passar Löven.

En kommentar

  1. jagr

    Bra att wälitalo får spela, han skulle fått spela mer i vinter och få lite mer rutin och att föreningen tänker framtid Fattar inte att man satsar på en 35 åring hela vintern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.