Intressanta dagar

Styrelsemöte måndag kväll. Många som skulle önska att ha en mikrofonsnäcka på det mötet och jag är en av dem. Alla utifrån är i alla fall överens: Micke Andersson måste kickas.

Frågan är, som jag tidigare skrivit, om det blir helt och hållet eller om det blir omgrupperingar inom organisationen. Omgrupperingar känns, precis som det gjorde när Fagervall fick kicken, varken nyskapande eller någon lösning på någonting. Ska det ske förändringar ska det göras ordentligt, därmed basta.

Sportchefsfrågan är den som är klart mest akut just nu. Ska en ny sportchef in skulle han helst ha kommit i går då silly season i allra högsta grad är igång och då en ny sportchef har en startsträcka innan han får ordning på saker och ting. Bara en sån sak som att värdera vilka Lövenspelare som ska ha förnyat kontrakt är ju inget som är busenkelt som nyinkommen utböling. Om det nu blir en sådan.

Välskrivna och starkt motiverade sågar-krönikor i lokalpressen. Vad folk ska komma ihåg är att det inte är privatpersonen Mikael Andersson som ska sågas, det är Mikael Anderssons jobb. Det är precis vad som görs i pressen, men många/vissa läsare kan ha problem att förstå skillnaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.